•   Televízió Online - TV Csatornák - Macedónia - Здрава Телевизија 

Здрава Телевизија online - tv élő adás

Здрава Телевизија online - tv élő adás

Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Здрава Телевизија
Здрава Телевизија
Ország:  Macedónia
Kategória: Általános
4 az 5
3 szavazat
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од гледна точка на прахристијанска етика и мора
24 Вести  Macedónia / Hírek
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

3.0 az 5
22 szavazat
А1он  Macedónia / Hírek
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3 az 5
4 szavazat
Ирис телевизија  Macedónia / Általános
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

2.3 az 5
3 szavazat
Здрава Телевизија  Macedónia / Általános
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

4 az 5
3 szavazat
Македонска Телевизија 1  Macedónia / Általános
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

3.6 az 5
12 szavazat
Алфа ТВ  Macedónia / Általános
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

3.5 az 5
2 szavazatTV AZ ORSZÁGOKBÓL