•   Televízió Online -TV Csatornák -Macedónia -Ирис телевизија 

TV csatorna: Ирис телевизија
Ирис телевизија online - tv élő adás

Közvetítés a hivatalos honlapról
Ez a TV-csatorna engedélyezett és sugározzák a csatorna hivatalos honlapján, Kattintson a lejátszó
Ирис телевизија
Ország:  Macedónia
Kategória: Általános
2.3 az 5
3 szavazat
Ирис телевизија - leírás, értékelés, értékelés

Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле Кокотов и г. Владимир Милановиќ. За прв

Ирис телевизија online - tv élő adás

Телевизија Тера - Битола  Macedónia / Helyi Televízió
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 az 5
1 szavazat
Здрава Телевизија  Macedónia / Általános
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 az 5
5 szavazat
Cegrani TV  Macedónia / Általános
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 az 5
7 szavazat
Телма Телевизија  Macedónia / Általános
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 az 5
1 szavazat
Канал 5 Телевизија  Macedónia / Helyi Televízió
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 az 5
2 szavazat
Телевизија 24  Macedónia / Hírek
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 az 5
22 szavazatTV AZ ORSZÁGOKBÓL